Ha biztosra akarunk menni…

forrás: Kütyü Magazin - 2024. április 1.

A mai kor emberének teljesen természetes, hogy azt kapja, amit kér, és ráadásul azt is azonnal. Generációs, sőt inkább a teljes korunk problémája, hogy nem tudunk és nem akarunk várni, nem szeretjük a meglepetéseket, és szeretünk minél hatékonyabbak lenni.

Ezért aztán kifejezetten nehezen érint minket, amikor valami nem az akaratunknak megfelelően alakul, vagy valamire nincs ráhatásunk. Ilyen lehet többek között a kender termesztése során a magok kiválasztása, hiszen ha nem megfelelően választunk, akkor akár hoppon is maradhatunk. Hogy miért? Mai írásunkban ennek jártunk utána!

A nőnemű magok a legjobbak!

Már akkor persze, ha szeretnénk minél magasabb hozamot. A nőnemű magokból lesznek ugyanis azok a gyantás rügyek, amelyek minden termesztő szívét megdobogtatják. Érdemes a Growisland feminizált kannabiszmagjait választani, mert akkor biztosra mehetünk a hozamot illetően.

Ugyanis ezek a magok garantáltan nőneműek, így nem ér minket olyan kellemetlen meglepetés, hogy csak hímnemű magokat vásárolunk, hogy aztán úgy nevelgessük, hogy a végén semmilyen hozamra ne számítsunk. Míg a múltban valóban lutri volt, hogy milyen magot vittünk haza, addig ma már nem kell ilyen kényszerjátékokba belemennünk! Sőt, nem is kell haszontalan növényekre pazarolnunk energiát, erőforrást, pénzt és törődést sem!

Szerencsére ma már a tudomány előrehaladott állapotának köszönhetően nem kell számolni ilyen fiaskóval, így aki kendertermesztésre szeretné adni a fejét, az bátran választhat a feminizált magok közül!

Mindenre van megoldás!

A kendertermesztés sikere nem csupán a magok nemén múlik, hiszen a kender egy roppant érzékeny növény. Akad, aki sikeresen birkózik meg a feladattal, és gyönyörű növények szökkennek szárba a keze nyomán, ugyanakkor olyan is szép számmal akad, aki tökéletesen sikertelen abban, hogy életben tartsa a kendert.

Utóbbiaknak lehet többek között tökéletes az automata mag, amely minden szélsőséges körülménynek ellenáll, és a cudar viszonyok ellenére is előbb vagy utóbb, de virágba borul. Amint láthatjuk, mindenre van megoldás, csak a jó helyen kell keresgélni!

Csakis legális keretek között!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mindig a megfelelő törvényi előírások szerint járjunk el, így ha az adott ország engedélyezi a kender termesztését, akkor bátran válogassunk a Growisland termékei közül.

Sőt, azt sem árt fejben tartani, hogy ránk mindig a saját országunk törvényei vonatkoznak, bár ha egy másik országban termesztünk az ottani törvényeket betartva, elég kevés az esélye annak, hogy otthon bárki elővenne minket miatta.

Így aztán ha alaposan kikupáltuk magunkat a témában, válasszuk ki a számunkra szimpatikus feminizált magokat, és máris indulhat a játék, aminek a végén a feminizált magoknak hála egészen biztosan nem vár minket kellemetlen meglepetés.

Vissza